(06) - 13 32 29 45 info@beautyzeker.nl

3 maanden Traject, schrijf jouw eigen verhaal

Beauty in en outside

Voor meer informatie neem dan contact met mij op :))

 


Massage's

Laat je adviseren

*Energetische massage’s

*Ayurvedische massage’s

*Aroma touch massage’s

 


Visagie

Laat je adviseren

 Wij geven op maat gemaakte advies. Boek makeup + advies en krijg uitgebreid uitleg.

Heb je een feest en wil je shinen boek dan een Feest Make-up
FUENTE

Organic attraction

Product waar wij mee werken, Fuente is ontstaan uit een pure bron van natuurlijke bestanddelen. De bestanddelen van Fuente komen uit “Laguna Fuente de Piedra” Spanje. Hier vind het Nederlandse bedrijf haar inspiratie en het allermooiste natuurlijke water. Dit water wordt verrijkt met de beste grondstoffen uit Meseta het gebied met uitgestrekte tarwevelden, zuivere kruiden en pure minerale bronnen. Op deze plek ontwikkelde Spaanse onderzoekers in de jaren 90 de basis gedachte van Fuente.

De natuur heeft de kracht om te helen, te verjongen, te voeden en aan te vullen, hierdoor krijg je de mooiste resultaten. Ook worden de producten geproduceerd met magnetische velden, zo worden de plantaardige moleculen, die van nature vele malen groter zijn dan de checmische moleculen aanzienlijk verkleind. Waardoor ze veel gemakkelijker in het haar kunnen dringen om zo hun werking te kunnen doen. #kruidenextracten #bronwater #natuurlijke olieeen.

FUENTE heeft natuurbasis gerichte producten, die natuurlijke kleuringen bereiken en verzorging bied. Door het haar optimaal te voeden met het ingrediënt die het haar nodig heeft creëren we de beste kleur/kwaliteit verhouding. Wij kunnen dit onderzoeken met onze ELASTICO TEST.
Be Mineral

100% natuurlijke mineralen

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn ontwikkeld door Greet Hoedeman. De make-up lijn bestaat sinds augustus 2012. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt en de foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid
Gezicht

natural way

Wenkbrauwenshaping op maat, I Curl Wimper lifting,

Vind je onder de Kop BEAUTY