(06) - 13 32 29 45 info@beautyzeker.nl

Over ons

Bewust met de tijd mee, Voor hem voor haar!

Ons uitgangspunt is mooi en sterk kwaliteit haar, omdat te bereiken werken wij met FUENTE en REDKEN.

FUENTE heeft natuurbasis gerichte producten, die natuurlijke kleuringen bereiken en verzorging bied. Door het haar optimaal te voeden met het ingrediënt die het haar nodig heeft creëren we de beste kleur/kwaliteit verhouding. Wij kunnen dit onderzoeken met onze ELASTICO TEST.

REDKEN staat voor mooi haar en een sterke kleur behoud, zij verdelen het haar in 3 zones omdat iedere zone een andere aanpak heeft. Met Redken kunnen wij ook modebewuste kleuren bereiken.

   Wij laten ons ook graag trainen en inspireren om bewust met de tijd mee te gaan

In het kort

Wij zijn er voor hem en haar, Beauty Inside en Beauty Outside.

  • Persoonlijke benadering.
  • Natuurlijke ingrediënten.
  • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen.
Wilt  je meer over ons weten? Of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Wie zijn wij

Leer ons kennen
Please specify image url

Denise Lipman

Ik ben Denise Lipman 32 jaar en woon vanaf mijn derde jaar in wateringen, ik ben moeder van twee jongens, en een kers op de taart een dochter. Samen met mijn partner Rob De Groot leiden we ons gezin en bedrijven vol met passie en dankbaarheid. Zelf ben ik dol op muziek, zingen,dansen,lezen en tennis met plezier. Mijn werk ervaring: ik ben al sinds mijn 16de werkzaam binnen het vakgebied en heb bij hoogwaardige salons gewerkt, verder sta ik voor natuurlijke uiterlijke verzorging wat van de buitenkant er stralend uit ziet, mee gaat met de tijd van nu en ook goed is voor de binnenkant van ons lichaam. Vanuit mijn passie voor de mens, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen, met een mooier uiterlijk, van gezonder haar,ontspannen geest tot een mooie huid, ik wil de mensen zien stralen als ze de deur uitlopen, wat een heerlijke ervaring wat voel ik me gezond van binnen en van buiten daar wil ik naar streven, onze salon daar steeds beter in laten zijn. Uiteindelijk zou ik heel graag, grote groepen mensen willen bereiken over heel de wereld om deze kennis door te geven en te laten ervaren.